Pribor za Odjeću

Zimske Rukavice Za Djevojčice, Crtani Заячьи Uši, Tople Debele Rukavice, Rukavice, Krzna Rukavice s Manžetama, Zimski Pribor za Gf

Na lageru

Posebna cijena 28.29 kn

Uobičajena cijena: 42.19 kn

Boja
sku:
  • w92358
Opis

Opis proizvoda

Životinje Rukavice u Obliku Заячьих Uši, Topla Варежка s Punim Prstima, Slatka Zimske Ulične Rukavice, Mekani Plišani Rukavice za Dječake I Djevojčice

Karakteristike: -

potpuno novi i visoke kvalitete

Dizajn s punim prstima: rukavice s punim prstima toplo i ветрозащитные, vrlo su pogodni za korištenje u hladnim vremenskim uvjetima.

Pliš, rukavice su dostupni u 5 boja: roza, siva, kaki, svijetlo ružičastoj i bijeloj boji.Slatka rukavice štite vaše ruke i pomoći neutralizirati hladnoću zimi.

Debeli unutarnji dio pruža dugotrajnu i pouzdanu toplinu za hladne zime, svoje udobne za nošenje, a ona ne blijedi i može treba da se nosi u dugo vremena.

Oni nadopunjuju vaš omiljeni kaput i učinit će duge zime više udoban.To su slatka, rukavice, koje ste ikad vidjeli u dugo vremena!

Zimske tople rukavice pogodne za svakodnevno nošenje, da se zagrije, također su pogodni za Božića i noći vještica, njihove lijepe uzorke i boje dodaju svečanoj i radosnu atmosferu, osim toga, oni su idealan izbor za bavljenje sportom na otvorenom, kao što su borbe u snijegu, snjegovića, klizanje i tako dalje.

Specifikacija: Materijal: pliš

Veličina: cca. 24 cm/ 9,45 inča

Boja: Roza, Siva, Kaki, Svijetlo roza, Bijela

Paket uključuje: 1 par crtani pliš rukavice

napomena: 1. Molim vas, dopustite pogreške u 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda

.......

Oznake: bijela prirubnica, ženske sive rukavice, Zimske Rukavice Unisex, zimske rukavice bolone, dječji krzna rukavice, krzno rukavice гринча, zimske rukavice muji, pljuska od bijelog zlata, američki zimske rukavice, rukavice djevojačke srebrne boje

Specifikacija proizvoda

Broj modela Rukavice
Tip elementa Rukavice i Rukavice
Materijal Pamuk
Stil Ультрамодные model
Naziv odjela Odrasla osoba
Naziv KLV
Dužina Rukavice Ručni zglob
Spol Žene
CN Guangdong
Tip slike Crtani film
Podrijetlo Kontinentalna Kina

1 Komentara o ovom proizvodu

  1. Shayne 44 2022-10-05

    Cool, rukavice, uzela svoju kćer od 8 godina. Malo великоват. Toplo

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi