Pribor za Odjeću

Zimske Ženske Rukavice, Slatka Pliš Pleteni Kvalitetne Tople Trendi Kratke Rukavice Bez Prstiju, Полупальцевые Rukavice Za Žene

Na lageru

Posebna cijena 9.52 kn

Uobičajena cijena: 13.26 kn

Boja
sku:
  • w172650
Opis

Opis proizvoda

100% Potpuno Novi

Boja: Crvena, kaki, Crna, Bijela, Smeđa, Svijetlo siva, Tamno siva

Materijal: Pamuk mješavina

Spol: Ženski

Značajke: (1 cm = 0,393 inča, 1 inch = 2,54 cm)

Veličina: Dužina * Širina: 14*11 cm, greška oko: 1 cm

Dobar savjet: 1. Molimo vas, sjetite se da je zbog svjetlosnih efekata, postavke svjetline / kontrasta monitora i sl. Mogu biti neke manje razlike u boji ton fotografije na web stranici i stvarne robe. 2. Izmjerite proizvod ručno, on se može razlikovati na 1-3 cm, vaše razumijevanje će biti mnogo poštovati.

O slici Fotografije proizvoda u skladu sa zahtjevima.Boja proizvoda se može razlikovati zbog bljeskalice kamere, osvjetljenje, postavke monitora.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.O isporuci, Nakon plaćanja vaše narudžbe šaljemo vam paket u roku od 5 radnih dana, osim blagdanskih dana.KUPAC snosi punu ODGOVORNOST za carinjenje robe.Što se tiče vremena isporuke, što vam je potrebno unaprijed razjasniti informacije o vremenu isporuke u svoju zemlju.O povratku U slučaju dobivanja vama, nepotpun ili u krivu robu šaljemo vam robu ponovo ili ćemo vam vratiti novac.Korisnici trebaju provjeriti sve proizvode pri dobivanju i obavijestite nas u roku od 3 radna dana, ako neki dio nedostaje ili je oštećen.Mi ne povrat troškove dostave prilikom vraćanja robe bez nedostataka.U roku od 14 dana nakon primitka proizvod možete vratiti natrag.Kupci su odgovorni za troškove dostave prilikom vraćanja robe.O povratne informacije Učinite nam uslugu, ostaviti pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni narudžbom i robe.Molim vas, molim vas, ne žurite ostaviti nas negativne povratne informacije, ako ste nezadovoljni s narudžbama, ali ostavite nam priliku riješiti za vas.Mi ćemo se potruditi da vas zadovoljiti.Adresa dobivanje Navedite svoje ime i prezime i kućni broj na vašoj adresi za dostavu, kada se napravi red, jer u Rusiji sada djeluje novo pravilo: pošta neće poslati vam uputili, ako se ne napisati puno ime i prezime.Konačno, ne preuzimamo odgovornost.

Oznake: termo rukavice

Specifikacija proizvoda

Broj modela Ženske Rukavice
Tip slike Solidan
Naziv odjela Odrasla osoba
Materijal Pamuk, Polyester
Naziv Najveća Slast
Dužina Rukavice Ručni zglob
Stil Ультрамодные model
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Spol Žene

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi