Sat

Chow-chow Zaljubiti u Винтажную vinilni zapis Između Zidni Sat Songshi Quan Chowdren Ne Kucanje Zidnih Satova Pasmina Pasa Dar Vlasnik Psa

Na lageru

Posebna cijena 129.74 kn

Uobičajena cijena: 162.19 kn

Boja
sku:
  • w149959
Opis

Opis proizvoda

Zidni Sat s vinil ploču

Modni retro vinil sat sada u našoj trgovini!Sve je učinjeno s pažnjom i brigom.Niz dizajna.To je kombinacija recikliranih materijala i kvalitetne završne čini vaš zid iznimnim!Zapisi često dolaze u starim, svaki sat ima svoju priču.

Sve ploče su izrađene sa strašću, tako da je dizajn originalan i čini ih idealnim ukras na bilo koji zid.Oni izgledaju sjajno u bilo kojem mjestu, bez obzira na to, dječje li to soba, igraonica, spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja, radna soba ili hodnik.Naše radno također postati savršena ideja za poklon za rođendan, vjenčanje, rođendan ili Božić.

Ako imate uzme drugi dizajn koji ste željeli vidjeti u svom domu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, jer smo sa velikim zadovoljstvom radimo individualne narudžbe!

Link Na Uređenje kućne Zidove

Mogućnost promjene nekoliko Boja

Ako se odlučite za zidni sat s led pozadinskim osvjetljenjem, te će dobiti daljinski upravljač sa 16 tipke za podešavanje boja led vinil osvjetljenja.Pomoću daljinskog upravljača imate puno postavke osvjetljenja, uključujući za uključivanje ili isključivanje svjetla, privremeno zaustavljanje ili za reprodukciju, stišavanja ili promjene brzine svjetlosti, kao i za stvaranje duginih boja.Idealan je za zidne dekoracije, a također je pogodno i kao poklon.Za rad daljinskog upravljača, potreban je baterija CR2025 (nije u kompletu).Led komponente i napaja se iz USB-a.

SPECIFIKACIJA SATI

• Materijal: visokokvalitetna vinil ploča, ekološki čista i neotrovan • Veličina: obično promjer 12 cm • Satni mehanizam: quartz, nijem • Brojčanik je naljepnica • Dizajn je napravljen iz novog originalni vinil ploče, ali na njegovu površinu još uvijek mogu biti male ogrebotine. • Tijekom izrade zidnih sati biramo ploče nasumično, tako da naziv i oznaka ploče mogu se razlikovati od onoga što je prikazano na slici.

Satni mehanizam

• Mi koristimo visoko kvalitetne bešumni plutajući balanseri.Ne bismo željeli remeti vaš san.Vaš dobar noćni san je za nas od velikog značaja. • Tip baterije: jedna ugljik-цинковая baterija AA 1,5 v (nisu u kompletu) Satni mehanizam pod sadašnjom opremom prikladan samo za ugljik-izdvajanje cinka baterije od 1,5, molimo vas da ne koristite сильноточные baterije, punjive baterije, oni mogu oštetiti mehanizam.

Molimo, imajte na umu: za zidne sati s led pozadinskim osvjetljenjem adapter 5 v istosmjerne struje će biti isporučen u skladu s vašom adresom dostave.

Prilagođeni red je prihvaćen

Možemo stvoriti svoje vlastite zidni sat s vinil pločama, odgovaraju vašim potrebama, te ih koristiti samo za vlastite zbirke i osobnu upotrebu.Samo nam javite teme i dizajn koji želite da smo napravili, ili možete poslati sliku vašeg logotipa i brand, mi ćemo vam poslati skica dizajna.Možete ga pregledati, komentirati i pitati napraviti promjene (ako je potrebno), sve dok ne budete u potpunosti zadovoljni dizajnom.

Uzorci korisničkog naloga

Oznake: zidni satovi zentra, šik zidni satovi, zidni satovi nuslim, zapadni zidni satovi, vrećaste zidni satovi, zidni sat omega, biserno zidni satovi, zidni satovi kadio, dječji zidni satovi, zidni satovi muji

Specifikacija proizvoda

Vrsta zidni satovi
Broj modela GIT-1696
Stil Kreativni
Tip mobilnosti Kvarc
Vrsta zaslona igla
Oblik Jedna Linija
Lice Starinski stil
Materijal Vinil
Uzorak SAŽETAK
Naziv Upozorenja o Гиках
Materijal kućišta Vinil
Mjerodavni Smještaj dnevni boravak
Kombinacija Razdvaja
Tip zidni sati 2 Mm
Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi