Sat

Tetovaža Dizajn Vinil Ploča Zidni Sat Tattoo Studio Je Firma Tiha Scan Satovi Garaža Bar Pub, Trgovine Dekor Tattooist Poklon

Na lageru

Posebna cijena 129.74 kn

Uobičajena cijena: 162.19 kn

Boja
sku:
  • w222033
Opis

Opis proizvoda

Stari Zidni Sat S Vinil Ploču

Modni retro vinil sat sada u našoj trgovini!Sve je učinjeno s pažnjom i brigom.Niz dizajna.

Ovi zapisi su bili izloženi na okoliš, tako da oni dobivaju novi život kao sati.To je kombinacija recikliranih materijala i kvalitetne završne čini vaš zid iznimnim!Zapisi često dolaze u starim, svaki sat ima svoju priču.

Sve ploče su izrađene sa strašću, tako da je dizajn originalan i čini ih idealnim ukras na bilo koji zid.Oni izgledaju sjajno u bilo kojem mjestu, bez obzira na to, dječje li to soba, igraonica, spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja, radna soba ili hodnik.Naše radno također postati savršena ideja za poklon za rođendan, vjenčanje, rođendan ili Božić.

Ako imate uzme drugi dizajn koji ste željeli vidjeti u svom domu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, jer smo sa velikim zadovoljstvom radimo individualne narudžbe!

SPECIFIKACIJA:

Svi satovi izrađeni su od 12-inčni (30 cm) recikliranih gramofonskih ploča.Želimo dati im novi život, ali pri tome brigu o okolišu.Brojčanik sata-naljepnica vinil ploče, koje mu šalje nasumično Tip baterije: 1 baterija tipa AA (ne isporučuje se u pakiranju)

SATNI MEHANIZAM:

Mi koristimo visoko kvalitetne bešumni plutajući balanseri.Ne bismo željeli remeti vaš san.Vaš dobar noćni san je za nas od velikog značaja.

PAKIRANJE

Sat se šalju u čvrstom, эстетичной ambalažu od recikliranog papira.Sve profesionalno zapakirano, koristimo stiropora unutar zaštitne jastučiće, vaš proizvod je izdržala sve kušnje tijekom transporta :).Trudimo se da vaš prostor došla do odredišta, što je prije moguće i u komadu.

Link Na Uređenje kućne Zidove

Zidni sat s vinil ploču će biti prekrasan ukras kuće i pogodna za bilo koji dizajn interijera!

Funkcija led rasvjeta:

Od vas će biti izdana 16 tipki daljinskog upravljača za prilagodbu boje zidne sati.Led komponente i napaja se iz USB-a.Dc adapter 5 U će biti isporučen zajedno u skladu s vašom adresom dostave.

Jamstvo www.villa-mira.com.hr

SVIĐA IDEJA, ALI NE SVIĐA DIZAJN?STVORIMO NOVI ZAJEDNO! – Samo nam javite što ste željeli vidjeti na svoje posebne satima, i mi ćemo pripremiti za vas novi dizajn.Naš tim dizajnera će nacrtati skicu vašeg sata u većini slučajeva, u roku od 24 sata.Možete ga pregledati, komentirati i pitati razrade (ako je potrebno), sve dok ne budete u potpunosti zadovoljni dizajnom.

Oznake: berba sat ks, zidni satovi ponekog, stari zidni sat, prijenosni digitalni sat, moderan digitalni sat, zidni satovi laailaaha, moderan vintage sat, йоркские vintage sat, metalni sat sa павлином, digitalni sat java

Specifikacija proizvoda

Mjerodavni Smještaj dnevni boravak
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta zaslona igla
Naziv Odvažnost dana
Uzorak SAŽETAK
Broj modela GIT-1213
Tip zidni sati 2 Mm
Stil Kreativni
Materijal Vinil
Vrsta zidni satovi
Tip mobilnosti Kvarc
Oblik Jedna Linija
Materijal kućišta Vinil
Lice Starinski stil
Kombinacija Razdvaja

1 Komentara o ovom proizvodu

  1. Zxcsw222 2022-11-15

    Cool) oni marljivo rade.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi