Za dom i vrt

Trodimenzionalni Ljubavna čestitka Ljubavna Razglednica Romantično Pismo je Poziv na vjenčanje čestitka za Valentinovo Godišnjicu

Na lageru

Posebna cijena 6.07 kn

Uobičajena cijena: 10.58 kn

Boja
sku:
  • w26267
Opis

Opis proizvoda

Opišite:

Naziv proizvoda: Trodimenzionalni čestitka s ljubavlju

Boja, kao što je prikazano na slici

Materijal: papir + plastika

Veličina: Veličina proizvoda: čestitku, presavijeni na pola 12,8*8,5 cm/5,03*3,34 cm, bijela kuverta 13,8*9,3 cm/5,43*3,66 inča.

Prava ljubav - to je ono što imamo zajedničko, i tako mi je drago podijeliti s vama.

Recite hvala važne ljude u vašem životu.Pošaljite srdačan poruku voljenoj osobi s ovom romantičnom razglednice sa zahvalnošću, jedinstveno uređena u obliku srca i ukrašen blistavim umecima od crvene folije.Romantične čestitke su idealne za slavite pravoj ljubavi.

Podijelite ovu romantičnu čestitku razglednica, savršeno pogodna za svog muža, čovjeka, ženu, djevojku, drugi polovice ili romantičnog partnera.Ova razglednica je idealan za najviše slatke dana, godišnjice, rođendane i druge blagdane i posebne prigode!

Napomene:

1. Kao što svi znamo, različitih računala prikazuju različite boje, i stvarne boje mogu se malo razlikovati od slike ispod.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, možete me kontaktirati u bilo koje vrijeme, mi ćemo vam dati nekoliko prijedloga, ali to je samo za referencu.

3. Možemo prihvatiti narudžbe za mješovite robe, boje i dimenzije.

Proizvodi uključuju:

1 kom čestitka + koverti

Poštovani kupci, dobrodošli u naš dućan.ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.Ako vam je potrebno više tog proizvoda, možete nas kontaktirati.mi ćemo vam naše najbolje cijene.Ostavite svoju poruku!

Specifikacija proizvoda

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Glazba No
Uzorak Sklopivi Tip

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi