Alati

Par bežično daljinsko upravljanje Izolirani potenciometrom/prednje ploče i uređaji za plaćanje

Na lageru

Posebna cijena 405.51 kn

Uobičajena cijena: 426.81 kn

Boja
sku:
  • w217351
Opis

Opis proizvoda

Par bežično daljinsko upravljanje izolirani potenciometrom/prednje ploče i uređaji za plaćanje

Zbog loše prodoran sposobnosti 2,4 G, sada je nadograđen na 433 Mhz prijenosa.Teorijski domet prijenosa: 900 metara (visina 2,5 metara, transparentna i otvorena srijeda, bez pregleda i elektromagnetskih smetnji) Stvarne udaljenosti nalazi se unutar 20%-50%.Zbog mnogih faktora koji utječu na udaljenost, uvjeti korištenja svaka osoba je različita, a stvarna udaljenost razno.Teorijski podaci su samo za referencu, i stvarna situacija bi trebala biti mjerodavna.

Područje primjene širi nego kod digitalnog potenciometra, i obično ga možete koristiti u krugovima za napon ne preko 60 V, kao što su электросварные svemir, frekvencijski pretvarači, regulatori brzine i sl.

1. Recepcija je naknada predstavlja izdvojeni analogni izlaz potenciometra koji se mijenja istovremeno s potenciometrom daje naknada.Vrijednost otpora jednaka 10K.Ako vam trebaju druge vrijednosti otpora, molimo, obratite se službi za korisničku podršku.Isporuka po defaultu je 10K, potenciometar - 127 datoteka, a выдерживаемое napon - 60V.

2. Naknada odašiljača ima samo jedan potenciometar za rad, njegov položaj rotacije se prenosi na naknadu prijemnik i digitalni potenciometar naknade prijemnik mijenja se u odgovarajući položaj

3. Napon prednje ploče je 6 ~ 24 v istosmjerne struje, a napon daje ploče - 5 ~ 12 vdc.On također može jesti od litij baterija.

Oznake: izdvojeni potenciometar sa daljinskim upravljačem, kontroler za sinusni val 2000 W, diferencijalna antena, гидроген pumpe za element snage 3000 W, blok električnih i hidrauličkih ventila, егрп

Specifikacija proizvoda

Pribor za samostalnu izradu ELEKTRIČNI
Certifikacija Nema
Podrijetlo Kontinentalna Kina

1 Komentara o ovom proizvodu

  1. Rockstar Esquire 2022-12-13

    jačina signala nije sličan opis

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi