Računala i Ured

Napredni Mat Sova Kuća RGB Stolni Mat LED Igrač Tipkovnica i Miš Gaming podloga Za Miša Xxl Pribor Za PC Veliki Zaštitnik Ured Miša

Na lageru

Posebna cijena 96.51 kn

Uobičajena cijena: 144.06 kn

Boja
sku:
  • w133747
Opis

Opis proizvoda

Molimo, imajte na umu:

Na gornjim slikama je prikazan cijeli naš podlogu za miša.Imamo na tisuće različitih modela.Molimo, kontaktirajte nas, ako ne pronađete onaj koji vam se sviđa.

1. Postoje različite opcije isporuke.Standardna dostava www.villa-mira.com.hr poželjno, s obzirom na cijenu i sigurnost.DHL, UPS, FedEx - to je više brza dostava, ako vam ne smeta vrijednosti.

2. Kliknite kupnje, provjeriti različite logističke usluge, cijenu, rok isporuke na vašu adresu.Molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna dodatna informacija.

3. Besplatan dizajn za miš za pisanje na red, samo pošaljite sliku na prodaju. minimalna količina za narudžbu-1 kom. učiniti sretnim.

4. Molim vas, dajte nam 5-zvjezdice dobre komentare, ako ste zadovoljni.Vi ćete dobiti novčani kupon za 1 AMERIČKI dolar, koji se može koristiti za sve trgovine.

Aftermarket:

1. Problem s mirisom: zbog ispis s теплопередачей novi miš će imati slab miris, molim vas stavite u проветриваемое mjesto na nekoliko dana.

2. Problem s razlikama u boji: Bilo koji proizvodni proces može rezultirati mali problem s razlikama u boji.Trudimo se svim silama potruditi.Molimo za razumijevanje.

3. Problem s veličinom: zbog termalne ekspanzije i kompresije gume debljina i dužina će imati manju razliku, što je nemoguće izbjeći.Molimo za razumijevanje.

4. Kontaktirajte nas prvi put kada naiđete na bilo kakve probleme s kvalitetom robe, isporuka i tako dalje ponudit Ćemo najbolje rješenje za rješavanje problema.

5. Molim vas, dajte nam 5-zvjezdice dobre komentare, ako ste zadovoljni.Vi ćete dobiti novčani kupon za 1 AMERIČKI dolar, koji se može koristiti za sve trgovine.

Specifikacija proizvoda

Značajka 10 podloga za miša Slatka
Broj modela RGB podloga za miša
VELIČINA 5 Rgb300x800x3 Mm
Status proizvoda ZALIHA
Veličina 3 Rgb350x600x3 Mm
VELIČINA 6 Rgb300x900x3 Mm
Značajka 7 Led podloga za miša
Materijal Guma
Značajka 9 anime podloga za miša
Značajka 5 stolni mat veliki
Lik 2 velika podloga za miša
Naziv Лауманго
VELIČINA 7 Rgb350x900x3 Mm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Lice 3 gaming podloga za miša
Značajka 6 podloga za miša xxl
Veličina 2 Rgb300x600x3 Mm
Veličina 1 Rgb250x350x3 Mm
VELIČINA 8 Rgb400x900x3 Mm
Značajka 8 Uz tepih za tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem
Značajka 4 velika podloga za miša
Stil Grijana, Zaštita od zračenja
Lik 1 RGB podloga za miša
Pakiranje DA
VELIČINA 9 Rgb veličina
Veličina 4 Rgb300x700x3 Mm

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi