Pribor za Odjeću

Zimski Marke Kockice Kašmir Šal Ženski Негабаритный Dvostruka Žica Tople Vunene Marame od Пашмины Checkered Deka Pončo i Rtova W3110

Na lageru

Posebna cijena 73.02 kn

Boja
sku:
  • w123782
Opis

Opis proizvoda

Prosljeđivanje 1. Sva roba će biti poslana u roku od 1-3 radna dana nakon primitka pročišćena plaćanja. 2. Molimo, pažljivo pročitajte sa svojim detaljnim adresom i kontakt brojem, prije nego što pošaljete svoj nalog.

3. Mi obično nude avio-polazak Pošte, Kina, ePacket 4. Od vas će se poruka broj za praćenje isporuke robe.Molim vas, nastavite komunicirati s lokalnim poštom nakon što ste dobili broj za praćenje.Roba će biti poslana kroz avio-polazak Pošte, Kina, ePacket i oko 7-35 radnih dana možete dobiti robu.Molimo vas prvo nas kontaktirajte ako ne dobijete robu više od 50 dana.

Politika Povrata Povrat ili zamjenu u roku od 30 dana od datuma isporuke.

Upit:

1. Robe dobivene u roku od 30 dana od datuma isporuke.

2. Proizvodi dobiveni neiskorišten, neoštećena i u originalnoj ambalaži.

3. Trošak povratne dostave plaća kupac.

Ako niste zadovoljni dobivenim od nas proizvod, molimo, kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima što je prije moguće.Pošaljite nam broj za praćenje, kada ste se vratili svoje proizvode, mi ćemo povrat ili обменяем ih, kad smo dobili svoju parcelu.

Ako se proizvod koji je dobio, nije sasvim odgovara opisu na našoj web stranici i nije vam najviše odgovara, možete ga zamijeniti za željenu veličinu. Jedna veličina robe ne odgovara svima.

Naši

Tako smo ponosni što smo dobili mnogo više pozitivnih povratnih informacija od naših kupaca.Vaše zadovoljstvo je vrlo važno za nas.Ako ste nezadovoljni našim proizvodom ili imate bilo kakvih problema nakon što ga je primio, molimo, KONTAKTIRAJTE nas za rješavanje problema.Jamčimo vaš 100% zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas da nas kontaktirate preko poruka TradeManager ili e-mail, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 48 sati.Obećavamo da uvijek riješimo bilo koji problem za vas.Vaše zadovoljstvo - naš cilj.Hvala!

Oznake: duge vunene kape, žena sa šal u psić kavez, dugo накидка pončo, japanska pončo-накидка, šal od marame od пашмины, kaput od vune мутоновой, veliki кашемировое deka, igla od vune jaka, накидка-pončo zlatna, zlatni kašmir

Specifikacija proizvoda

Tip slike Pokrivač, Engleski Pokrivač
Materijal Polyester, kašmir, Pamuk
Broj modela W3110
Dužina Šalove 135 cm-175 cm
Stil Ультрамодные model
Težina 245 g
Spol Žene
Naziv РЕГРТЕДАРЛИНГ
Naziv odjela Odrasla osoba
Tip elementa Marame
Tip Šalove Šal

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi