Pribor za Odjeću

Ljubičasta Novi Ženski Vune Kašmir Šal od Пашмины s Кроличьим Krznom, Šal, Marama, Zima Toplo Накидка, Šal, Veličina 180x70 cm 011612

Na lageru

Posebna cijena 276.97 kn

Uobičajena cijena: 503.57 kn

Boja
sku:
  • w118493
Opis

Opis proizvoda

Materijal: 100% vuna s кроличьим krznom

Veličina: 180x70 cm

Boja: 11 boja dodatno (kao što je prikazano na slikama) druga boja po vašem izboru (može i mala razlika u boji, ovisno o postavkama vašeg monitora)

Dobrodošli, Veleprodaja i Maloprodaja

Дропшиппинг

Plaćanje Plaćanje prihvaćam samo Alipay, ako imate problema s plaćanjem, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Molimo vas da izvršite uplatu na vrijeme, ako se odlučite za kupnju moje robe.Jer samo nakon što ste završili platiti, ja ću objaviti robu za vas.Dostava se Obično šaljemo robu avionom Kine u većini zemalja.Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza u svojoj lokalnoj zemlji. politika Povrata 1. Svi prodaju dolaze s 3-dnevno jamstvo kvalitete nakon primitka parcele. 2. Vraćeni proizvodi moraju biti u originalu i неиспользованном stanju.Jamstvo se sastoji u TOME, da se IZBJEGNE bilo fizičkog oštećenja ili oštećenja bilo koje znakove zlostavljanja ili međunarodne štete 3. Povrat neispravne robe zahtijeva da kupac plaća troškove poštarine u jednu stranu.Mi ćemo povrat troškove poštarine za povrat robe.Mi zadržavamo pravo da ne vrati trošak dostave i rukovanje nakon što je roba poslana. 4. Kupujući ovaj proizvod, vi ste kupac, suglasni ste sa SVIM uvjetima i odredbama.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas i mi ćemo brzo riješiti ih za vas. 5. Mi cijenimo sve naše klijente na Internetu i UVIJEK ćemo se pobrinuti da li zadovoljni svojom transakcijom.Ja sam ponosan činjenicom da je našim klijentima nudimo vrlo, vrlo dobar proizvod i najbolji servis koji je daleko superiorniji od drugih trgovaca na Internetu.Mi ćemo se pobrinuti da vaše druženje s nama bio vrlo ugodan!Povratne informacije Zadovoljstvo kupaca je vrlo važno.Ako ste zadovoljni proizvodom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu i dajte nam 5 zvjezdica.Ako niste zadovoljni proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi smo željeli raditi zajedno sa vama, da dopusti da je bilo koji spor.

Zadovoljstvo kupaca je vrlo važno.Ako ste zadovoljni proizvodom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu i dajte nam 5 zvjezdica.Ako niste zadovoljni proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Mi smo željeli raditi zajedno sa vama, da dopusti da je bilo koji spor.

Oznake: krzno-šal od onda kože, šal lovni i zimski, vuneni šal, šal платковый zimski, ljubičasti šal zmija, nit кашемировая 100, šal od krzna, debeli šal od krzna кроличьего, maramicu od 100 kašmira, metalni vuneni šal

Specifikacija proizvoda

Korisna scena Na ulici
Tip elementa Marame
Lice Višenamjenski
Ukras Krzno zeca
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Boja 11 Opcija (kao što je prikazano na slikama)
Stanje 100% Potpuno Novi
Применимый sezone Četiri godišnja doba
Veličina 180x70cm
Materijal Krzno, Vuna, 100% Vune sa Кроличьим krznom
Tip slike Solidan
Stil Ультрамодные model, Ženska Moda Накидка u korejskom stilu
Mjesto podrijetla Šangaj, Kina (kopno)
Tip Šalove Пашмина
Naziv ДИДУКИПАО
Dužina Šalove > 175 cm
Sezone Zima, Proljeće.Jesen
Spol Žene
Broj modela ВС2017
Naziv odjela Odrasla osoba

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi