Okviri i Pribor

Motocikl Deflektor Vjetrobransko staklo Vjetrobransko Staklo za Sportster IRON PAN AMERICA ULTRA LIMITED CVO BMW S1000RR F650 Honda Shadow Ninja

Na lageru

Posebna cijena 177.15 kn

Uobičajena cijena: 213.41 kn

Boja
sku:
  • w146086
Opis

Opis proizvoda

Ovi ekrani su prikladni za većinu motocikala.

Molimo vas, provjerite dimenzije prije kupnje.

Prednosti korištenja vjetrobranskog stakla Bezbroj vozači znaju da postoji mnogo razloga zašto koristiti vjetrobranskog stakla pomaže vam uživanje u više ugodno i opušteno putovanje, čak i na bržim dijelovima!

Nakon što ste pričvrstite je vjetrobransko staklo na svoj motocikl, povećat će se vjerojatnost udaranje kiše, prašine, vjetra, kukaca, ne govoreći već o temama kao što manjih kamenja...

Sve to može blokirati pregled i nanose štetu, udaranje u lice ili kacigu za vrijeme vožnje u bilo kojem trenutku.

Ovaj ekran vam pomaže stvoriti barijeru za to, kako biste mogli biti u većoj sigurnosti, čime se osigurava bolji vid u kritičnim trenucima.

Vjetrobransko staklo je previše zgodan.Ako se vozite po cesti ili želite osjetiti moć elemenata, možete ga skinuti u najkraćem mogućem roku putem mehanizma za uvlačenje.

Maknite ga više udoban mjesto, na primjer, u ruksak ili torbu za pohranu podataka, bez nepotrebnih komplikacija.Mnogo lakše očistiti izmjenjivi vjetrobransko staklo, nego se petljaju sa skupim i često teška kacigu i vizir i očistiti ih od prašine i čestica, zarobljeni i слипшихся u teško dostupnim za pranje prostorima.

Instalacija vjetrobranskog stakla Instalacija vjetrobranskog stakla obično traje oko 1-2 minuta, i za montažu nije potreban nikakav alat, sve se može postaviti u samo nekoliko sekundi, a možete dizati i spuštati visinu do bilo koja vam najbolje odgovara, bez potrebe da uklonite vjetrobransko staklo, to će vam olakšati pronalaženje je optimalna visina za svoje potrebe.

Oznake: vijak harley спортстер, jakna bmw gs 1200, valjak s1000rr, policijska honda, ispušni 2 sportster, bmw s1000rr s kapuljačom, kapetan belt amerika, nesigurnim hlače, branič honda shadow, podrška bmw gs adventure 1250

Specifikacija proizvoda

Težina proizvoda 0.33kg
Marka Мотобайка Harley-Davidson
Dužina proizvoda 1inch
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv modela Vjetrobransko Staklo moto WD01 ZA cbr1100xx yamaha xmax 300 s1000r gl1800
Naziv ТРОФОМ
Tip materijala Vjetrobransko staklo Moto Vjetrobransko Staklo ZA bmw gs 1200 adventure cb1000r fz8
Tip elementa Vjetrobranska stakla/Wind deflectors
Visina proizvoda 1inch
Širina proizvoda 1inch

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Obavezna polja su označena s *

1 2 3 4 5

Slični proizvodi